Ajankohtaista

* TAPAHTUU NYT/ TULEVIA TAPAHTUMIA / TIEDOTTEITA

Lyyti 2

VIERAILUT: Vierailut sallitaan asukkaiden asunnoissa heidän niin halutessaan. Erityisen tärkeätä on, että tulet vierailulle vain terveenä. 

Videopuheyhteyden saatte asukkaaseen whatsapp-puhelun kautta. Sopikaa soittoaika hoitajien kanssa.

Lounasravintola Lyyti avoinna klo: 11.00-17.30. Lounas tarjolla klo: 11.00-12.30. Kanta-asiakaskortilla saat kymmenennen aterian maksutta.  Suosimme pankkikorttimaksua. Tervetuloa!    

                                           

* VAPAITA ASUNTOJA    

Vapaana rivitaloasuntoja. Lisätiedot antaa Tiina Tulijoki (045) 152 9601 tai tiina.tulijoki(at)ainala.fi 
Kaikki asuntomme ovat vuokra-asuntoja ja niihin voi hakea asumistukea KELA:lta. Takuuvuokra on kahden kuukauden vuokran verran.

* TIEDOKSI ASUKKAIDEN OMAISILLE

APTEEKIN ANNOSJAKELUN PALAUTUS: Tehostetun palveluasumisen asukkaiden lääkkeiden annosjakelun palautuksissa
olemme siirtyneet harvempaan palautusrytmiin.

PAKETTIEN LÄHETTÄMINEN AINALAN ASUKKAILLE: Kun lähetätte Ainalassa asuville omaisillenne paketteja, niin muistattehan ostaa pakettiin myös kotiinkuljetuksen. Ainalan henkilökunnalla ei ole mahdollisuutta tarjota pakettien noutopalvelua, jos omaisenne ei pysty omatoimisesti pakettia postilta noutamaan! Kiitos!

PARTURI-/ KAMPAAMOPALVELUT: Parturi käy Ainalassa 1x/kk, jolloin on mahdollisuus maksulliseen hiustenleikkuuseen. Muut kampaamopalvelut esim. permanenttiaika tulee sopia parturin kanssa erikseen.

SÄHKÖPOSTIOSOITTEITA JA EDUNVALVONTAA: Hyvät asukkaidemme lähiomaiset / yhteyshenkilöt. Keräämme omaisten sähköpostiosoitteita, jotta voisimme silloin tällöin viestitellä tiedotteita/ tapahtumia yms. sitä kautta. Olisitteko ystävällisiä ja kävisitte antamassa sähköpostiosoitteenne Ainalan toimistoon tai ilmoittaisitte sen osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ,näin saamme tiedon kulkemaan! Toimittakaa myös toimistolle kopio edunvalvontapäätöksestä ja muista asukkaan asioihin/ asioiden hoitamiseen vaikuttavista päätöksistä.

TURVAHÄLYTYSJÄRJESTELMÄ: Järjestelmä pitää sisällään mm. rannekehälyttimet, sänky- ja ovivahdit sekä valvontakamerat. Järjestelmän myötä kaikki Ainalan sivuovet ovat lukossa aina, ja kulku tapahtuu pääasiassa pääoven kautta, mikä on auki päivisin. Kuntosalille ja altaalle johtava ulko-ovi on ajastettu olemaan auki ryhmävarausten mukaisesti. Ainalan sivuovista pääsee sisään avaimella, mutta ulos vain kulkulätkällä. Laitteet ovat käytössä vain palvelutalon päärakennuksessa. Palvelutalon päärakennuksessa on tallentava turvakameravalvonta. Kaikilla laitteilla luodaan asukkaille turvallisempi ympäristö elää ja asua ja henkilökunnalle turvallisempi ympäristö työskenellä. Järjestelmää ylläpitää Viasec Oy. Lisätietoja toiminnanjohtajalta.

* AAMUPÄIVÄUINTI/ UIMA-ALLAS JA KUNTOSALIVARAUKSET

Avoin aamupäiväuintiryhmä kokoontuu tiistaisin klo: 10.00- 11.30 ja keskiviikkoisin klo: 9.00-10.30. Lippuvihkoja (10 lippua) voi ostaa ravintola Lyytistä. Uima-allasvuoroja ja lisätietoja, sekä ryhmävaraukset numerosta 045 152 9601 (toimisto).

Uima-altaan vesi on tutkittu ja veden on todettu täyttävän STM:n asetuksen 315/2002 laatuvaatimukset.

Ainalan kuntosalin avoimet vuorot ovat klo: ti 12-13.30, ke 17-19, pe 12-13.30 ja la 13-16. Kulku sivuovesta. Lippuongelmissa soita, p.045 152  9601