Ajankohtaista

* TAPAHTUU NYT/ TULEVIA TAPAHTUMIA / TIEDOTTEITA

 

VIERAILUT: Vierailut sallitaan asukkaiden asunnoissa heidän niin halutessaan. Erityisen tärkeää on, että

    • Vierailulle tullaan vain terveenä ja oireettomana
    • Vierailija huolehtii käsihygieniasta ja käyttää yksikön yleisissä tiloissa kirurgista suunenäsuojusta. Asukkaan omassa huoneessa kirurgista suunenäsuojaa ei tarvitse käyttää, ellei asukas sitä edellytä
    • Henkilökunta opastaa ja auttaa vierailijaa käsihygienian toteuttamisessa sekä suojainten käytössä, jos se on tarpeen
    • Vierailija pitää riittävän turvavälin muihin asukkaisiin ja henkilökuntaan
    • ulkoilla voi turvallisesti

Olemme vastuussa turvallisten vierailuiden onnistumisesta, joten edellä mainituista ohjeista ei saa livetä. Mikäli poikkeamia havaitaan, joudumme tiukentamaan ohjeita.

Videopuheyhteyden saatte asukkaaseen whatsapp-puhelun kautta. Sopikaa soittoaika hoitajien kanssa.

Lounasravintola Lyyti avoinna klo: 11.00-17.30. Lounas tarjolla klo: 11.00-13.00. Kanta-asiakaskortilla saat kymmenennen aterian maksutta.  Suosimme pankkikorttimaksua. Tervetuloa!    

                                                        

* VAPAITA ASUNTOJA    

Rivitaloissa ei ole vapaana asuntoja. Tiedustelut p. 045 152 9601. Kaikki asuntomme ovat vuokra-asuntoja ja niihin voi hakea asumistukea KELA:lta.Takuuvuokra on yhden kuukauden vuokran verran.

* OLEMME NYT FACEBOOKISSA! @Ainalary

* OLEMME NYT INSTAGRAMISSA! ainala_ry

Tule tykkäämään ja seuraamaan toimintaamme!

* TIEDOKSI ASUKKAIDEN OMAISILLE

APTEEKIN ANNOSJAKELUN PALAUTUS: Tehostetun palveluasumisen asukkaiden lääkkeiden annosjakelun palautuksissa
olemme siirtyneet harvempaan palautusrytmiin.

PAKETTIEN LÄHETTÄMINEN AINALAN ASUKKAILLE: Kun lähetätte Ainalassa asuville omaisillenne paketteja, niin muistattehan ostaa pakettiin myös kotiinkuljetuksen. Ainalan henkilökunnalla ei ole mahdollisuutta tarjota pakettien noutopalvelua, jos omaisenne ei pysty omatoimisesti pakettia postilta noutamaan! Kiitos!

PARTURI-/ KAMPAAMOPALVELUT: Parturi käy Ainalassa 1x/kk, jolloin on mahdollisuus maksulliseen hiustenleikkuuseen. Muut kampaamopalvelut esim. permanenttiaika tulee sopia parturin kanssa erikseen.

VIIKKO-OHJELMA: Joka viikko jaamme asukkaiden asuntoihin viikkopostin mistä näkyy tulevan viikon ohjelma. Viikko-ohjema löytyy myös www-sivuilta ja päivän ohjelma on nähtävissä palvelutalon tuloaulan info-taululla.

SÄHKÖPOSTIOSOITTEITA JA EDUNVALVONTAA: Hyvät asukkaidemme lähiomaiset / yhteyshenkilöt. Keräämme omaisten sähköpostiosoitteita, jotta voisimme silloin tällöin viestitellä tiedotteita/ tapahtumia yms. sitä kautta. Olisitteko ystävällisiä ja kävisitte antamassa sähköpostiosoitteenne Ainalan toimistoon tai ilmoittaisitte sen osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ,näin saamme tiedon kulkemaan! Toimittakaa myös toimistolle kopio edunvalvontapäätöksestä ja muista asukkaan asioihin/ asioiden hoitamiseen vaikuttavista päätöksistä.

VIERASHUONEISTO: Meillä on omaisten yöpymisiä varten vierashuoneisto.
Tilassa on makuuhuone, oleskelutila / keittiönurkkaus ja wc- suihkutila.
Vuodepaikkoja on kaksi. HINTA:    20,00 € / yö / hlö  , muilta kuin asukkaiden omaisilta 40,00 €/ hlö/ yö,
ateriat vierashinnaston mukaan.Varaukset: 045 152 9601 (toimistolta) tai hoitajilta (Pake) 045 318 1991. Maksu kortilla keittiölle, josta saa huoneiston avaimen.

TURVAHÄLYTYSJÄRJESTELMÄ: Järjestelmä pitää sisällään mm. rannekehälyttimet, sänky- ja ovivahdit sekä valvontakamerat. Järjestelmän myötä kaikki Ainalan sivuovet ovat lukossa aina, ja kulku tapahtuu pääasiassa pääoven kautta, mikä on auki päivisin. Kuntosalille ja altaalle johtava ulko-ovi on ajastettu olemaan auki ryhmävarausten mukaisesti. Ainalan sivuovista pääsee sisään avaimella, mutta ulos vain kulkulätkällä. Laitteet ovat käytössä vain palvelutalon päärakennuksessa. Palvelutalon päärakennuksessa on tallentava turvakameravalvonta. Kaikilla laitteilla luodaan asukkaille turvallisempi ympäristö elää ja asua ja henkilökunnalle turvallisempi ympäristö työskenellä. Järjestelmää ylläpitää Viasec Oy. Lisätietoja toiminnanjohtajalta.

* AVOIMIA TYÖPAIKKOJA

Haemme lähihoitajia ja hoitoapulaisia vakituiseen työsuhteisiin sekä erimittaisiin sijaisuuksiin. Laita hakemus rohkeasti! Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

* AAMUPÄIVÄUINTI/ UIMA-ALLAS JA KUNTOSALIVARAUKSET

Avoin aamupäiväuintiryhmä kokoontuu tiistaisin klo: 10.00- 11.30 ja keskiviikkoisin klo: 9.00-10.30. Lippuvihkoja (10 lippua) voi ostaa ravintola Lyytistä. Uima-allasvuoroja ja lisätietoja, sekä ryhmävaraukset numerosta 045 152 9601 (toimisto).

Uima-altaan vesi on tutkittu ja veden on todettu täyttävän STM:n asetuksen 315/2002 laatuvaatimukset.

Ainalan kuntosalin avoimet vuorot ovat klo: ti 12-13.30, ke 17-19, pe 12-13.30 ja la 13-16. Kulku sivuovesta. Lippuongelmissa soita, p.045 152  9601    

* KEITTIÖ TIEDOTTAA

Kuuden viikon kiertävä ruokalistamme on nyt nähtävillä
www-sivuillamme. Kohdassa; Palvelut/Ateriapalvelut/Ruokalista  
Peruslistan muutokset mahdollisia.

LOUNASRAVINTOLA LYYTI on avoinna joka päivä Ainalassa. Olemme auki päivittäin klo: 11.00-17.30. Lounasta tarjoamme klo: 11.00-13.00.  Lounas sisältää pääruoan, salaatin, juomat (vesi, maito, piimä, kotikalja), leivät ja levitteen sekä jälkiruoan ja kahvin. Anniskeluoikeudet. Kahvilastamme saat, pääosin, meillä valmistettuja maistuvia kakkuja, leivonnaisia, virvokkeita, jäätelöitä ja pientä suolaista. HINTA: 9,50€ arkisin ja 10,50€ viikonloppuisin. Tervetuloa!

ASTIAVUOKRAUS: Lyyti vuokraa juhliisi (lakkiaiset, syntymäpäivät, häät...) laseja, kahvikuppeja yms. Katso kohdasta Hinnasto --> Astiavuokraus tai kysy lisää, p. 045 152 9620