Ajankohtaista

* TAPAHTUU NYT/ TULEVIA TAPAHTUMIA / TIEDOTTEITA

 

VIERAILUT sallitaan asukkaiden asunnoissa heidän niin halutessaan. Erityisen tärkeää on, että

  • vierailusta on sovittava AINA etukäteen hoitohenkilökunnan kanssa, soitto Ainalan ovelta ei ole sopimista
  • koko tapaamisen ajan on käytettävä kirurgista suu-nenäsuojusta tai FFP2 maskia
  • saavut vierailulle vain ehdottoman terveenä ja oireettomana sekä koronarokotettuna
  • jos olet altistunut koronalle, älä tule vierailulle
  • huolehdi käsihygieniasta ja käytät käsidesiä
  • pidä 2m turvaväli muihin asukkaisiin ja henkilökuntaan
  • vältä yksikön sisällä ylimääräistä liikkumista
  • saavu vierailulle enintään 2-3 henkilön ryhmässä (poikkeuksena saattohoitotilanne)
  • vierailuaika sisätiloissa on n. 30 minuuttiin/ kerta
  • ulkoilla voi turvallisesti

Olemme vastuussa turvallisten vierailuiden onnistumisesta, joten edellä mainituista ohjeista ei saa livetä. Mikäli poikkeamia havaitaan, joudumme tiukentamaan ohjeita.

Videopuheyhteyden saatte asukkaaseen whatsapp-puhelun kautta. Sopikaa soittoaika hoitajien kanssa.

Kaikilla sisätiloissa vierailevilla ja työskentelevillä on MASKIPAKKO

Lounasravintola Lyyti avoinna klo: 11.00-17.30. Lounas tarjolla klo: 11.00-13.00. Kanta-asiakaskortilla saat kymmenennen aterian maksutta. Suosimme pankkikorttimaksua. Tervetuloa!                     

LIIKUNTARYHMÄT TAUOLLA SULJETTU 4.2.2022 saakka                                          

Tulossa Ainalan Olivia-yksikön toiminnan 10 vuotisjuhla, ti 14.4.2020 klo: 17.00. Juhla on suunnattua Olivian asukkaille ja heidän omaisilleen, Ainala ry:n jäsenille, henkilökunnalle ja hallitukselle. Kutsut julkaistaan/ lähetetään myöhemmin. SIIRRETTY MYÖHEMPÄÄN AJANKOHTAAN.

* VAPAITA ASUNTOJA    

Rivitaloissa on juuri pintaremontoitu yksiö (vapaana vain yksi, pidä kiirettä). Tiedustelut p. 045 152 9601. Kaikki asuntomme ovat vuokra-asuntoja ja niihin voi hakea asumistukea KELA:lta.

* OLEMME NYT FACEBOOKISSA! @Ainalary

* OLEMME NYT INSTAGRAMISSA! ainala_ry

Tule tykkäämään ja seuraamaan toimintaamme!

* TIEDOKSI ASUKKAIDEN OMAISILLE

APTEEKIN ANNOSJAKELUN PALAUTUS: Tehostetun palveluasumisen asukkaiden lääkkeiden annosjakelun palautuksissa
olemme siirtyneet harvempaan palautusrytmiin. Palautaukset maksetaan neljä (4) kertaa vuodessa.

PAKETTIEN LÄHETTÄMINEN AINALAN ASUKKAILLE: Kun lähetätte Ainalassa asuville omaisillenne paketteja, niin muistattehan ostaa pakettiin myös kotiinkuljetuksen. Ainalan henkilökunnalla ei ole mahdollisuutta tarjota pakettien noutopalvelua, jos omaisenne ei pysty omatoimisesti pakettia postilta noutamaan! Kiitos!

PARTURI-/ KAMPAAMOPALVELUT: Parturi käy Ainalassa 1x/kk, jolloin on mahdollisuus maksulliseen hiustenleikkuuseen. Muut kampaamopalvelut esim. permanenttiaika tulee sopia parturin kanssa erikseen.

VIIKKO-OHJELMA: Joka viikko jaamme asukkaiden asuntoihin viikkopostin mistä näkyy tulevan viikon ohjelma. Viikko-ohjema löytyy myös www-sivuilta ja päivän ohjelma on nähtävissä palvelutalon tuloaulan info-taululla.

SÄHKÖPOSTIOSOITTEITA JA EDUNVALVONTAA: Hyvät asukkaidemme lähiomaiset / yhteyshenkilöt. Keräämme omaisten sähköpostiosoitteita, jotta voisimme silloin tällöin viestitellä tiedotteita/ tapahtumia yms. sitä kautta. Olisitteko ystävällisiä ja kävisitte antamassa sähköpostiosoitteenne Ainalan toimistoon tai ilmoittaisitte sen osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ,näin saamme tiedon kulkemaan! Toimittakaa myös toimistolle kopio edunvalvontapäätöksestä ja muista asukkaan asioihin/ asioiden hoitamiseen vaikuttavista päätöksistä.

VIERASHUONEISTO: Meillä on omaisten vierailuita / yöpymisiä varten vierashuoneisto.
Tilassa on makuuhuone, oleskelutila / keittiönurkkaus ja wc- suihkutila.
Vuodepaikkoja on kaksi. HINTA:    10,00 € / yö / hlö 15,00 € / yö ja aamiainen / hlö HINTA:    20,00 €/ hlö/ yö (muilta kuin asukkaiden omaisilta)
ateriat vierashinnaston mukaan.Varaukset: 045 152 9601 (toimistolta) Maksu kortilla (keittiölle) tai laskutus

TURVAHÄLYTYSJÄRJESTELMÄ: Järjestelmä pitää sisällään mm. rannekehälyttimet, sänky- ja ovivahdit sekä valvontakamerat. Järjestelmän myötä kaikki Ainalan sivuovet ovat lukossa aina, ja kulku tapahtuu pääasiassa pääoven kautta, mikä on auki päivisin. Kuntosalille ja altaalle johtava ulko-ovi on ajastettu olemaan auki ryhmävarausten mukaisesti. Ainalan sivuovista pääsee sisään avaimella, mutta ulos vain kulkulätkällä. Laitteet ovat käytössä vain palvelutalon päärakennuksessa. Palvelutalon päärakennuksessa on tallentava turvakameravalvonta. Kaikilla laitteilla luodaan asukkaille turvallisempi ympäristö elää ja asua ja henkilökunnalle turvallisempi ympäristö työskenellä. Järjestelmää ylläpitää Viasec Oy. Lisätietoja toiminnanjohtajalta.

* AVOIMIA TYÖPAIKKOJA

Haemme LÄHIHOITAJIA JA HOIVA-AVUSTAJIA sekä KESÄSIJAISIA - kysy lisää, p. 044 3253425/ Maarit Padatsu. Haemme hoitotyön sijaisia ja valmiita ammattilaisia erimittaisiin sijaisuuksiin. Laita hakemus rohkeasti! Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Keittiölle haetaan kesäsijaista, kts. Te-toimiston sivuilta ja HAE!

* AAMUPÄIVÄUINTI/ UIMA-ALLAS JA KUNTOSALIVARAUKSET

Aamupäiväuintiryhmä kokoontuu tiistaisin klo: 10.00- 11.30 ja keskiviikkoisin klo: 9.00-10.30. Lippuvihkoja (10 lippua) toimittaa ryhmävastaava. Uima-allasvuoroja ja lisätietoja, sekä ryhmävaraukset numerosta 045 152 9601 (toimisto). TAUOLLA RAJOITUKSISTA JOHTUEN 4.2.2022 saakka

Uima-altaan vesi on tutkittu ja veden on todettu täyttävän STM:n asetuksen 315/2002 laatuvaatimukset.

Ainalan kuntosalin avoimet vuorot ovat klo: ti 12-13.30, ke 17-19, pe 12-13.30 ja la 13-16. Kulku sivuovesta. Lippuongelmissa soita, p.045 152  9601    

* KEITTIÖ TIEDOTTAA

Kuuden viikon kiertävä ruokalistamme on nyt nähtävillä
www-sivuillamme. Kohdassa; Palvelut/Ateriapalvelut/Ruokalista  
Peruslistan muutokset mahdollisia.

Lounasravintola Lyyti tarjoaa lounasta noutopöydästä joka päivä klo: 11.00-13.00 (huomioi muuttunut aika!)  Korttimaksu.

LOUNASRAVINTOLA LYYTI on avoinna joka päivä Ainalassa. Olemme auki päivittäin klo: 11.00-17.30. Lounasta tarjoamme klo: 11.00-13.00.  Lounas sisältää pääruoan, salaatin, juomat (vesi, maito, piimä, kotikalja), leivät ja levitteen sekä jälkiruoan ja kahvin. Anniskeluoikeudet. Kahvilastamme saat, pääosin, meillä valmistettuja maistuvia kakkuja, leivonnaisia, virvokkeita, jäätelöitä ja pientä suolaista. HINTA: 9,50€ arkisin ja 10,50€ viikonloppuisin. Korttimaksu. Tervetuloa!

ASTIAVUOKRAUS: Lyyti vuokraa juhliisi (lakkiaiset, syntymäpäivät, häät...) laseja, kahvikuppeja yms. Katso kohdasta Hinnasto --> Astiavuokraus tai kysy lisää, p. 045 152 9620