Ainala Logo

Ainalan asunto-ja palvelukeskus

Nallentie 4, 34800 Virrat

Toimisto 045 152 9601

Johtaja Maarit Padatsu 044 325 3425

ainala@ainala.fi

 

 facebook

 

 

 

 

Testamenttilahjoitus

 

Testamenttilahjoituksella voit vaikuttaa
ikääntyneiden ihmisten ja vanhusten hyvinvointiin

Haluatko päättää varallisuutesi käytöstä?
Tekemällä testamenttilahjoituksen, voit vaikuttaa niihin asioihin, jotka ovat sinulle itsellesi tärkeitä.

VIRTOLAINEN, PITKÄÄN TOIMINUT

Ainala ry perustettiin 1965. Vuodesta 1969 saakka Ainalan palvelutalo on toiminut ikääntyneiden ihmisten ja vanhusten hyvinvoinnin, turvallisuuden ja toimintakykyisyyden edistäjänä. Olemme osallistuneet vuosien varrella lukuisiin kehittämishankkeisiin, projekteihin ja olleet edellä kulkija paikkakunnalla vanhuspalveluiden tuottajana. Ainalan saamien RAY:n rahoitusten kautta moni paikkakunnan vanhus on saanut hoitoa, kuntoutusta ja palveluita mitkä muutoin olisivat jääneet saamatta.

Olemme Vanhustyön keskusliitoin jäsenjärjestö. Toimimme aktiivisesti muiden toimijoiden kanssa yhteistyössä ja ajanhermolla. Olemme hallitustasolla mukana vaikuttamassa Vanhustyön keskusliiton kautta ikäihmisten asioihin.

ARVOT

         Itsemääräämisoikeus

         Valinnanvapaus

         Turvallisuus

Itsemääräämisoikeus toteutuu arkipäivän valinnoissa. Pyrimme kunnioittamaan asukkaidemme tahtoa hoidon ja palveluiden valinnassa. Valinnanvapaus huomioidaan tehtäessä hoito- ja palvelusuunnitelmia. Tavoitteena on ottaa huomioon asukkaan mieltymykset ja tottumukset arjen toimintoja suunniteltaessa ja tehtäessä. Koulutettu henkilökuntamme huolehtii asukkaiden turvallisuudesta (24/7) sekä erilaisin teknisin ratkaisuin on lisätty asuinympäristön turvallisuutta (mm. kulunvalvonta, hälyttimet).

ITSENÄINEN, VETOVOIMAINEN

Ainala toimii itsenäisenä yhdistyksenä eikä saa tällä hetkellä rahallista avustusta mistään. Toiminta pyörii palveluista saaduilla maksuilla. Palvelutarjontaan kuuluu asuntojen vuokraus, hoitopalvelut (perushoito ja sairaanhoito), tehostettu palveluasuminen, siivous- ja pyykkipalvelut, atria- ja kuntoutuspalvelut. Ainala tarjoaa palveluita suoraan asiakkaille, palvelusetelillä asiakkaille ja kunnille. Virtain kaupunki ostaa puitesopimuksella tehostettua palveluasumista Ainalasta. Asukastyytyväisyys on hyvä ja asukkaat hakeutuvat mielellään Ainalaan. Henkilöstön saatavuudessa ei ole ollut ongelmia vaan olemme haluttu työpaikka.

KOTIMAINEN

Jos olet kiinnostunut tekemään lahjoituksen edistääksesi kotimaista toimintaa ikääntyneiden ihmisten hyväksi, ota yhteyttä meihin.

Myös Ainalan toimintaa koskevissa kysymyksissä lisätietoja antaa
toiminnanjohtaja Maarit Padatsu puh. 044 325 3425, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Kiitos että luit tämän ja kerrot viestiämme myös muille!

 

Asukkaiden viikko-ohjelma

su 24. maaliskuuta klo 10:00 -
Jumalanpalvelus keskusradion kautta Virtain kirkosta
ma 25. maaliskuuta klo 08:00 -
Viikonavaus ruokasalissa
ma 25. maaliskuuta klo 13:00 -
Käsityöpiiri kokoustilassa
ti 26. maaliskuuta klo 12:00 - 15:00
LÄHITORIPÄIVÄ: opiskelijoiden ja iloisten mummojen järjestämää ohjelmaa, asiakasohjausta, lounas (maksullinen) ja päiväkahvi
ke 27. maaliskuuta klo 09:15 -
Aamuvoimistelu kuntosalilla
ke 27. maaliskuuta klo 14:00 -
Bingo, kokoustilassa, isäntänä Reijo Herranen
to 28. maaliskuuta klo 13:00 -
Aivopähkinöitä kokoustilassa
to 28. maaliskuuta klo 14:15 -
Hartaus (evl) ruokasalissa
su 31. maaliskuuta klo 10:00 -
Jumalanpalvelus keskusradion kautta Virtain kirkosta

suomalaistapalvelua suomi sininen rgb

Y-merkki tekeehyvaa jakaahyvaa sininen rgb

VTKL n jasenyhteiso logo