Ainala Logo

Ainalan asunto-ja palvelukeskus

Nallentie 4, 34800 Virrat

Toimisto 045 152 9601

Johtaja Maarit Padatsu 044 325 3425

ainala@ainala.fi

 

 facebook

 

 

 

 

Testamenttilahjoitus

 

Testamenttilahjoituksella voit vaikuttaa
ikääntyneiden ihmisten ja vanhusten hyvinvointiin

Haluatko päättää varallisuutesi käytöstä?
Tekemällä testamenttilahjoituksen, voit vaikuttaa niihin asioihin, jotka ovat sinulle itsellesi tärkeitä.

VIRTOLAINEN, PITKÄÄN TOIMINUT

Ainala ry perustettiin 1965. Vuodesta 1969 saakka Ainalan palvelutalo on toiminut ikääntyneiden ihmisten ja vanhusten hyvinvoinnin, turvallisuuden ja toimintakykyisyyden edistäjänä. Olemme osallistuneet vuosien varrella lukuisiin kehittämishankkeisiin, projekteihin ja olleet edellä kulkija paikkakunnalla vanhuspalveluiden tuottajana. Ainalan saamien RAY:n rahoitusten kautta moni paikkakunnan vanhus on saanut hoitoa, kuntoutusta ja palveluita mitkä muutoin olisivat jääneet saamatta.

Olemme Vanhustyön keskusliitoin jäsenjärjestö. Toimimme aktiivisesti muiden toimijoiden kanssa yhteistyössä ja ajanhermolla. Olemme hallitustasolla mukana vaikuttamassa Vanhustyön keskusliiton kautta ikäihmisten asioihin.

ARVOT

         Itsemääräämisoikeus

         Valinnanvapaus

         Turvallisuus

Itsemääräämisoikeus toteutuu arkipäivän valinnoissa. Pyrimme kunnioittamaan asukkaidemme tahtoa hoidon ja palveluiden valinnassa. Valinnanvapaus huomioidaan tehtäessä hoito- ja palvelusuunnitelmia. Tavoitteena on ottaa huomioon asukkaan mieltymykset ja tottumukset arjen toimintoja suunniteltaessa ja tehtäessä. Koulutettu henkilökuntamme huolehtii asukkaiden turvallisuudesta (24/7) sekä erilaisin teknisin ratkaisuin on lisätty asuinympäristön turvallisuutta (mm. kulunvalvonta, hälyttimet).

ITSENÄINEN, VETOVOIMAINEN

Ainala toimii itsenäisenä yhdistyksenä eikä saa tällä hetkellä rahallista avustusta mistään. Toiminta pyörii palveluista saaduilla maksuilla. Palvelutarjontaan kuuluu asuntojen vuokraus, hoitopalvelut (perushoito ja sairaanhoito), tehostettu palveluasuminen, siivous- ja pyykkipalvelut, atria- ja kuntoutuspalvelut. Ainala tarjoaa palveluita suoraan asiakkaille, palvelusetelillä asiakkaille ja kunnille. Virtain kaupunki ostaa puitesopimuksella tehostettua palveluasumista Ainalasta. Asukastyytyväisyys on hyvä ja asukkaat hakeutuvat mielellään Ainalaan. Henkilöstön saatavuudessa ei ole ollut ongelmia vaan olemme haluttu työpaikka.

KOTIMAINEN

Jos olet kiinnostunut tekemään lahjoituksen edistääksesi kotimaista toimintaa ikääntyneiden ihmisten hyväksi, ota yhteyttä meihin.

Myös Ainalan toimintaa koskevissa kysymyksissä lisätietoja antaa
toiminnanjohtaja Maarit Padatsu puh. 044 325 3425, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Kiitos että luit tämän ja kerrot viestiämme myös muille!

 

Asukkaiden viikko-ohjelma

ke 14. marraskuuta klo 09:15 -
Aamuvoimistelu kuntosalilla
ke 14. marraskuuta klo 13:30 -
Influenssarokotus, ennakkoilmoittutuneille
ke 14. marraskuuta klo 14:00 -
Tietovisailu kokoustilassa
to 15. marraskuuta klo 14:00 -
Hartaus (helluntaisrk) ruokasalissa
pe 16. marraskuuta klo 10:00 -
Kuntosaliharjoituksia
pe 16. marraskuuta klo 13:00 -
Korttipelit kokoustilassa
su 18. marraskuuta klo 10:00 -
Jumalanpalvelus keskusradion kautta Virtain kirkosta
ma 19. marraskuuta klo 08:00 -
Viikonavaus ruokasalissa
ti 20. marraskuuta klo 10:00 - 14:00
LÄHITORIPÄIVÄ: karaoke klo: 10-12, lounas klo: 12-13 (maksullinen), Seniorshopin vaatemyynti klo: 12-15 ja muotinäytös klo: 13.30 sekä päiväkahvit (maksullinen)
su 25. marraskuuta klo 10:00 -
Jumalanpalvelus keskusradion kautta Virtain kirkosta

suomalaistapalvelua suomi sininen rgb

Y-merkki tekeehyvaa jakaahyvaa sininen rgb

VTKL n jasenyhteiso logo