Ajankohtaista

* TAPAHTUU NYT/ TULEVIA TAPAHTUMIA / TIEDOTTEITA

 

Ainala on koronavirus- tartuntariskin vuoksi suljettu pääosin ulkopuolisilta kävijöiltä. Itsenäisesti ulkona liikkuvien asukkaiden on vältettävä ulkopuolisia kontakteja, mm. kaupassa ja apteekissa. Rajoittamisella pyritään suojaamaan riskiryhmään kuuluvat Ainalan asukkaat. Toistaiseksi olemme säilyneet onneksi terveinä.

VIERAILUAIKA: Omaiset voivat vierailla Ainalassa ma-pe klo: 13.00-16.00 välisenä aikana erikseen varatussa vierailutilassa. Vierailulle tullaan vain täysin terveenä. Omaisella tulee olla oma maski tai vaihtoehtoisesti visiiri ja vierailulla noudatetaan 2m turvaväliä asukkaaseen. Vierailun kesto on hyvä rajata 30 minuuttiiin. Vierailut sovitaan etukäteen hoitohenkilökunnan kanssa (arkena hoitajat 045 318 1991 (palvelukeskus) ja 045 318 1992 (Olivia). Suosittelemme myös ulkoilua asukkaan kanssa sään salliessa. Lisätietoja antaa palvelutalon johtaja ja henkilökunta.

Videopuheyhteyden saatte asukkaaseen whatsapp-puhelun kautta. Sopikaa soittoaika hoitajien kanssa.

Sisätiloissa kaikilla työntekijöillä ja huolto-/ korjaushenkilökunnalla on MASKIPAKKO

Allas- ja kuntosali avataan 2.3.2021 alkaen tällä tietoa. SEURAAMME TIUKENTUNEITA OHJEITA. Olemme valmiit jatkamaan kautta kevätpuolella nyt alkuvuodesta pois jäävien vuorojen osalta.

ULKOILE IKÄIHMISEN KANSSA- kampanja  

Tule ulkoilemaan ikäihmisen seuraksi. Samalla saat itsekin raitista ilmaa, koet päiväsi merkitykselliseksi ja ilahdutat ikäihmistä. Ilmoittaudu mukaan ulkoilurinkiin, p. 045 318 1991 (Palvelukeskus) ja p. 045 318 1992 (Olivia)

                                                                                                               

Tulossa Ainalan Olivia-yksikön toiminnan 10 vuotisjuhla, ti 14.4.2020 klo: 17.00. Juhla on suunnattua Olivian asukkaille ja heidän omaisilleen, Ainala ry:n jäsenille, henkilökunnalle ja hallitukselle. Kutsut julkaistaan/ lähetetään myöhemmin. SIIRRETTY MYÖHEMPÄÄN AJANKOHTAAN.

* VAPAITA ASUNTOJA    

Rivitaloissa on vapautumassa kaksi asuntoa maaliskuun alusta. Tiedustelut p. 045 152 9601. Kaikki asuntomme ovat vuokra-asuntoja ja niihin voi hakea asumistukea KELA:lta.

* OLEMME NYT FACEBOOKISSA! @Ainalary

* OLEMME NYT INSTAGRAMISSA! ainala_ry

Tule tykkäämään ja seuraamaan toimintaamme!

* TIEDOKSI ASUKKAIDEN OMAISILLE

APTEEKIN ANNOSJAKELUN PALAUTUS: Tehostetun palveluasumisen asukkaiden lääkkeiden annosjakelun palautuksissa
olemme siirtyneet harvempaan palautusrytmiin. Palautaukset maksetaan neljä (4) kertaa vuodessa.

PAKETTIEN LÄHETTÄMINEN AINALAN ASUKKAILLE: Kun lähetätte Ainalassa asuville omaisillenne paketteja, niin muistattehan ostaa pakettiin myös kotiinkuljetuksen. Ainalan henkilökunnalla ei ole mahdollisuutta tarjota pakettien noutopalvelua, jos omaisenne ei pysty omatoimisesti pakettia postilta noutamaan! Kiitos!

PARTURI-/ KAMPAAMOPALVELUT: Parturi käy Ainalassa 1x/kk, jolloin on mahdollisuus maksulliseen hiustenleikkuuseen. Muut kampaamopalvelut esim. permanenttiaika tulee sopia parturin kanssa erikseen.

VIIKKO-OHJELMA: Joka viikko jaamme asukkaiden asuntoihin viikkopostin mistä näkyy tulevan viikon ohjelma. Viikko-ohjema löytyy myös www-sivuilta ja päivän ohjelma on nähtävissä palvelutalon tuloaulan info-taululla.

SÄHKÖPOSTIOSOITTEITA JA EDUNVALVONTAA: Hyvät asukkaidemme lähiomaiset / yhteyshenkilöt. Keräämme omaisten sähköpostiosoitteita, jotta voisimme silloin tällöin viestitellä tiedotteita/ tapahtumia yms. sitä kautta. Olisitteko ystävällisiä ja kävisitte antamassa sähköpostiosoitteenne Ainalan toimistoon tai ilmoittaisitte sen osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ,näin saamme tiedon kulkemaan! Toimittakaa myös toimistolle kopio edunvalvontapäätöksestä ja muista asukkaan asioihin/ asioiden hoitamiseen vaikuttavista päätöksistä.

VIERASHUONEISTO: Meillä on omaisten vierailuita / yöpymisiä varten vierashuoneisto.
Tilassa on makuuhuone, oleskelutila / keittiönurkkaus ja wc- suihkutila.
Vuodepaikkoja on kaksi. HINTA:    10,00 € / yö / hlö 15,00 € / yö ja aamiainen / hlö HINTA:    20,00 €/ hlö/ yö (muilta kuin asukkaiden omaisilta)
ateriat vierashinnaston mukaan.Varaukset: 045 152 9601 (toimistolta) Maksu käteisellä (keittiölle)

UUSI HÄLYTYSJÄRJESTELMÄ: Ainalassa on valmistunut asukasturvallisuuslaitteiston uusinta; rannekehälyttimet, sänky- ja ovivahdit sekä valvontakamerat. Uuden järjestelmän myötä kaikki Ainalan sivuovet ovat lukossa aina, ja kulku tapahtuu pääasiassa pääoven kautta, mikä on auki päivisin. Ainalan sivuovista pääsee sisään avaimella, mutta ulos vain kulkulätkällä. Uudet laitteet ovat vain palvelutalon päärakennuksessa. Palvelutalon päärakennuksessa on tallentava turvakameravalvonta. Kaikilla uusilla laitteilla luodaan asukkaille turvallisempi ympäristö elää ja asua ja henkilökunnalle turvallisempi ympäristö työskenellä. Työn suoritti Viasec Oy. Lisätietoja toiminnanjohtajalta.

* AVOIMIA TYÖPAIKKOJA

Haemme, VASTAAVAA SAIRAANHOITAJAA/ LÄHIESIMIESTÄ (sijaisuus) ja kahta SAIRAANHOITAJAA ja LÄHIHOITAJIA (vakituiseen työsuhteeseen) sekä KEITTIÖAPULAISTA sijaiseksi. Kts. Te-toimiston sivuilta. Haemme myös kesätyöntekijöitä (lääkäri- ja sairaanhoitaja- sekä lähihoitajaopiskelijoita) ja valmiita ammattilaisia eri mittaisiin sijaisuuksiin - hae meille töihin!

* AAMUPÄIVÄUINTI/ UIMA-ALLAS JA KUNTOSALIVARAUKSET

Aamupäiväuintiryhmä kokoontuu keskiviikkoisin klo: 9.00-10.30. Lippuvihkoja (10 lippua) toimittaa ryhmävastaava. Uima-allasvuoroja ja lisätietoja, sekä ryhmävaraukset numerosta 045 152 9601 (toimisto).

Uima-altaan vesi on tutkittu ja veden on todettu täyttävän STM:n asetuksen 315/2002 laatuvaatimukset.

Ainalan kuntosalin avoimet vuorot ovat klo: ti 12-13.30, ke 17-19, pe 12-13.30 ja la 13-16. Kulku sivuovesta.

* KEITTIÖ TIEDOTTAA

Kuuden viikon kiertävä ruokalistamme on nyt nähtävillä
www-sivuillamme. Kohdassa; Palvelut/Ateriapalvelut/Ruokalista  
Peruslistan muutokset mahdollisia.

Hei sinä Ainalan ulkopuolelta lounaalla kävijä/ luonaalle tulija! 1.4.2020 alkaen Lounas noutopöydästä joka päivä klo: 11.00-13.00 (huomioi muuttunut aika!) PERUTTU

LOUNASRAVINTOLA LYYTI PALVELEE TÄLLÄ HETKELLÄ VAIN AINALAN ASUKKAITA JA HENKILÖKUNTAA

LOUNASRAVINTOLA LYYTI on avoinna joka päivä Ainalassa. Olemme auki päivittäin klo: 11.30-17.30. Lounasta tarjoamme klo: 11.30-13.00.  Lounas sisältää pääruoan, juomat (vesi, maito, piimä, kotikalja), leivät ja levitteen sekä jälkiruokakahvin. Anniskeluoikeudet. Kahvilastamme saat, pääosin, meillä valmistettuja maistuvia kakkuja, leivonnaisia, virvokkeita, jäätelöitä ja pientä suolaista. HINTA: 8,00€/ eläkeläinen arkisin ja 9,00€ viikonloppuisin, 9,50€/ aikuinen arkisin ja 10,50€ viikonloppuisin. Tervetuloa!

ASTIAVUOKRAUS: Lyyti vuokraa juhliisi (lakkiaiset, syntymäpäivät, häät...) laseja, kahvikuppeja yms. Katso kohdasta Hinnasto --> Astiavuokraus tai kysy lisää, p. 045 152 9620

ELÄKELÄISLOUNAS: Päivittäin (ma-pe) klo 11.30-13.00, hintaan 8,00€, (la-su) 9,00€, seisovasta pöydästä